Jubileum competitie CRBB

 

Als opvolger van het Jan Mol toernooi voorheen het Daan Zoet toernooi heeft de CRBB dit jaar een nieuw toernooi voor haar spelers geïntroduceerd. Deze wedstrijden worden gespeeld in de vrije weken van de CRBB libre competitie. Het kreeg de naam mee van Jubileum Competitie.

 Gespeeld wordt er in 8 poules ieder met 5 teams van 2 spelers met evt. een reservespeler. Van ieder team speelt 1 speler Libre en de ander Bandstoten.

Van onze vereniging de BSK doet er één team aan mee. Gijs v d Plas die er 80 libre, Albert die er 40 bandstoten en reserve speler Jaap van Duijvenbode die 35 bandstoot caramboles moet maken.

 De poule van BSK 1 bestaat verder uit Puykendam 3, Gijs en Jaap speelden thuis op 2 okt. met als resultaat 19 punten voor en 17 tegen.

 Op 12 november speelden Gijs en Jaap uit tegen Onderdak 2 uit Sassenheim eindstand 15 punten voor Onderdak en de BSK 19 punten.

 Op 10 dec. wordt er uit gespeeld door Gijs en Albert tegen BCO Recrea 1 uit Oegstgeest. De laatste wedstrijd in de voorronde voor de BSK is thuis op 20 januari tegen Zwanenburg 3.

 De beste teams per poule plaatsen zich voor de finale ronden vanaf maart 2020. Daar volgt t.z.t. nadere informatie over.

 

Jaap v. Duijvenbode